Ga naar hoofdinhoud
Voor de beste tips & tricks op het gebied van hobby's
Gaming, knutselen, sport en nog veel meer!
De tante met de leuk en creatief advies

Welkom op de over ons pagina van Tante Hannie

Dit is dé blogsite voor ouders en verzorgers van kinderen. Bij Tante Hannie vind je handige tips, interessante artikelen en leuke ideeën om het leven met kinderen nog leuker en gemakkelijker te maken. Het gaat voornamelijk over de hobby’s van kinderen en leuke dingen om te doen Maar wie is Tante Hannie eigenlijk?

Wij delen onze kennis en ervaringen over de hobby’s van kinderen, zodat jij als lezer daarvan kunt profiteren. Wij weten als geen ander hoe uitdagend en tegelijkertijd hoe verrijkend het kan zijn om kinderen groot te brengen.

Onze passie

Onze passie voor het opvoeden van kinderen en het delen van onze kennis en ervaring heeft ons geïnspireerd om Tante Hannie op te richten. Wij willen ouders en verzorgers van kinderen ondersteunen en inspireren bij het opvoeden van hun kinderen. Onze blogsite is dan ook bedoeld als een platform waarop wij onze kennis en ervaringen met jou delen.

Of je nu op zoek bent naar tips voor het stimuleren van de creativiteit van je kind, informatie over de hobby’s van je kind, of gewoon een beetje inspiratie nodig hebt om de dagelijkse sleur te doorbreken, bij Tante Hannie vind je het allemaal. Wij bieden een diverse en interessante mix van artikelen.

We hopen dat je onze blogsite nuttig en inspirerend vindt en dat je regelmatig terugkomt voor nieuwe artikelen en ideeën. Als je vragen hebt, suggesties voor onderwerpen of gewoon wat wilt delen over jouw ervaringen als ouder, neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van je!

Liefs,

Tante Hannie

Back To Top